Városrész:
Madrid, Moncloa
Helyszín:
Moncloa egyetemi kerületben, 5 perc sétára a Plaza de Espanától, 10 perc sétára a legnépszerűbb szórakozó-helytől a Malasanától, metro megál-lók: San Bernardo és Arguelles.
Óraszám / hét:
10, 20, 25, 30
Csoportlétszám:
8-10 fő / csoport
Tanterem:
40
Wi-Fi:
igen
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • Általános és Intenzív spanyol nyelvtanfolyam
  • DELE nyelvvizsga felkészítő kurzus
  • Junior és Tinédzser Programok
  • Középiskolai Programok
  • Speciális spanyol programok
  • Üzleti spanyol nyelv
  • Spanyol 50 év felettieknek
  • Spanyol tanár továbbképzés

Az iskoláról

Ez a madridi nyelviskola a spanyol iskolalánc második legnagyobb és legnépesebb iskolája. A 4 milliós főváros egyetemi negyedéhez közeli felújított 2 emeletes épületében fogadja a diákokat, 40 teljesen felszerelt tanteremmel. Rendkívül igényesen felújított, barátságos hangulatú, több éves nyelvoktatási tapasztalattal rendelkező intézmény.

Az iskola célja mindannak a személyes figyelemnek és egyéni segítségnek a megadása a diákok számára, mely fontos a spanyol nyelv elsajátítása folyamán. Magasan képzett, tapasztalt, barátságos tanárok segítik a diákokat, akik felismerik az egyéni tanulási igényeket, és hatékonyan segítik a minél gyorsabb nyelvi fejlődés mellett a betekintést a spanyol hétköznapokba. Az intézmény spanyol egyetemista diákoknak is oktat idegen nyelveket, így a legmodernebb iskolai felszerelések széles választéka mellett, a nemzetközi diákoknak lehetőségük van spanyol diákokkal is találkozni és életre szóló barátságokat kötni. A fiatalos lendület nemcsak a tanári csapaton mutatkozik meg, hanem a diákokon is, hiszen a 400 fős diákcsapat átlagéletkora folyamatosan 25 év körül van.

Személyes tapasztalat

Ez az iskola egy rendkívül jól felszerelt, jól szervezett intézmény. Diákjaink beszámolói alapján bátran állíthatjuk, hogy a tanulás sikere, nemcsak a szép és barátságos környezetben, hanem az oktatás színvonalán és a módszerekben is rejlik. Bátran ajánljuk tehát mindazoknak, akik egy jó minőségi nyelviskolát keresnek versenyképes áron.