TANULÁS ÉS MUNKA? IGEN!

A magyar fiatalok körében is egyre népszerűbbek azok a nyelvtanulási programok, melyek munkagyakorlattal vagy diákmunkákkal vannak egybekötve. Ezen programok lényege, hogy lehetőséget nyújtson a jelentkező számára, hogy a nyelvtanfolyam befejeztével értékes fizetett gyakornoki munkahelyet találhasson Ausztráliában vagy Kanadában, és az iskolában megszerzett nyelvtudást életszerű szituációkban is gyakorolja. Megjegyzés : Jelentkezőink gyakran tévesen értelmezik azon külföldi tanulmányi programokat, melyek diákmunkákkal vannak egybe kötve. Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben nincs tanulási szándék a jelentkezőnél, csak munkát szeretne vállalni külföldön, nem áll módunkban segíteni, mert cégünk munkaerő közvetítéssel nem foglalkozik!

AUSZTRÁLIA

A jelenlegi szabályozások szerint az egyetlen olyan ország, amely a tanulóvízummal rendelkező diákok számára engedélyezi a munkavállalást heti 20 órában. Tehát bármilyen tanulmányokat (nyelvtanfolyam, szakképzés, egyetemi) szeretnél folytatni az országban, tudj a lehetőségekről, az oktatási programokkal kapcsolatban pedig bátran keress bennünket. Részletes információkért és személyre szabott konzultációért keress bennünket. Elérhetőségek: edina.kotel@studytime.hu és iroda@studytime.hu

KANADA

Iratkozz be legalább 12 hét angol nyelvtanfolyamra, hogy a 2010-es Vancouver melletti Téli Olimpia helyszínén vállalhass diákmunkát. Toronto, Calgary és Montreal szintén kínál diákmunka programokat. A feltételekről és programokról bővebben olvashatsz itt: Munkavállalas A kanadai programok esetén a diákok a nyelvtanfolyam során folyamatosan találkoznak a munkaprogram koordinátorokkal az iskolában, akik tanácsokat adnak és segítik a fizetett szakmai gyakorlatok megszervezését. A fizetett munkagyakorlat azonban csak akkor kezdődhet, ha a diák befejezte tanulmányait az iskolában, és megfelelő nyelvtudásra tett szert a munkaprogram megkezdéséhez. A program részét képezi a munkavállalási engedély, mellyel a legtöbb diákunk a vendéglátás és turisztika területén talál munkát.