Városrész:
Courtenay Place, City
Helyszín:
Wellington szórakozó negyedében, percekre a központi buszállomástól.
Óraszám / hét:
25
Időszak:
9.00 – 15.15
Csoportlétszám:
5-6 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Családi elhelyezés vagy diákszálló
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • General English / Általános angol
  • Intensive English / Intenzív Angol
  • Cambridge Preparation / Cambridge nyelvvizsga felkészítő
  • IELTS Preparation / IELTS nyelvvizsga felkészítő

Az iskoláról

Új-Zéland fővárosa híres művészetéről és kisvárosi hangulatáról, valamint festőien szép kikötőjéről. Az iskola az ún. Courtnay Quarter-ben található, melyhez csak 2 perc sétára van több mint 30 étterem és kávézó.

7 ultra-modern tanterem és egy társalgó várja angolul tanulni vágyó diákjainkat. Az iskola gárdája nagyon fontosnak tartja, hogy diákjaik családias hangulatban otthon érezzék magukat, így ügyelnek arra, hogy az iskola létszáma átlagosan 40-60 fő között legyen. Fontos számukra az is, hogy az ott tanulással eltöltött időszak egyben nyaralás is legyen, így sokféle hétvégi program, mint pl.: emufarm látogatás, bortúra, búvároktatás, lovaglás közül lehet választani.

Az iskola célja mindannak a személyes figyelemnek és egyéni segítségnek a megadása a diákok számára, mely fontos az angol nyelv elsajátítása folyamán. Magasan képzett, tapasztalt, barátságos tanárok segítik a diákokat a tanulmányok ideje alatt és mindig készen állnak a diákok által feltett kérdések megválaszolására.

Személyes tapasztalat

Személyes tapasztalatunk alapján az iskolát azoknak a kezdő és középszintű nyelvtudással rendelkező diákjainknak ajánljuk elsősorban, akik családias környezetben, kis létszámú iskolában szeretnének tanulni.