Városrész:
Melbourne, Queen St
Helyszín:
A folyóparton, a belváros szívében.
Óraszám / hét:
20 + 3
Időszak:
9:00 - 15:10 (H-P)
Csoportlétszám:
10-14 fő / csoport
Wi-Fi:
Igen
Szállás opciók:
Diákház, Családi elhelyezés
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK
  • Általános angol
  • IELTS nemzetközi nyelvvizsga felkészítő
  • Angol a továbbtanuláshoz
  • Üzleti angol

Az iskoláról

Az iskola a városközpontban található - villamossal, vonattal és busszal is könnyen megközelíthető. Közel 20, korszerűen felszerelt tanteremben folyik az oktatás. Alapvetően 4 szinten lehet az angol nyelvet elsajátítani, a középfokú nyelvtudástól a felsőfokúig, de erős középfokú tudással már az EAP és az IELTS programban is részt lehet venni. A diákok tanulását rendszeres vizsgákkal ellenőrzik és rengeteg extra lehetőséget biztosítanak a tananyag mellé, úgymint újságok, magazinok és szórakoztató könyvek. Az iskola a munkakeresésben is nagy segítséget nyújt a diákjainak: felmérik, hogy ki és milyen munkát szeretne végezni, szakmai önélterajzokat íratnak és felkészítenek az állásinterjúkra is.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákoknak 20 óra/hét részidős munkavállalásra van lehetőség, de az iskola nem szervez munkát diákjai számára. Rengeteg diákmunka lehetőség Melbourne-ben.

Személyes tapasztalat

Személyes tapasztalatunk alapján az iskolát elsősorban azoknak ajánljuk, akik alapfokú nyelvtudással rendelkeznek, de hatékonyan és barátságos, családias iskolai légkörben szeretnék azt fejleszteni. Barátságos hangulat, jó társasági élet várja az intézmény diákjait.