Városrész:
Sydney City, belváros
Helyszín:
A belváros szívében, közel a Central pályaudvarhoz.
Óraszám / hét:
14 tanóra / hét (csak turistaként)
Időszak:
8:30-14:30; 9:00-15:00 (H-CS)
17:00-21:30(H-P)
Csoportlétszám:
10-13 fő / csoport
Wi-Fi:
Igen
Szállás opciók:
Diákház, Családi elhelyezés
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK
  • Általános angol
  • Általános angol plusz (kiejtés fejlesztés)
  • Általános túlélő angol (survivor English)
  • IELTS nyelvvizsga felkészítő (2-14 hét)
  • Cambridge nyelvvizsga felkészítő
  • Angol a továbbtanuláshoz

Az iskoláról

"Egyike Sydney leggyorsabban fejlődő és színvonalasan működő független nyelviskoláinak." Írtuk ezt 2006-ban, amikor elkezdtünk a nyelviskolával dolgozni. Évekkel később, mostanra már Sydney vezető angol nyelviskoláiként tartjuk számon és az évek alatt diákjaink visszajelzései alapján bátran ajánljuk mindenkinek, aki angol nyelvtanfolyamot keres Sydney-ben, profi,szakképzett tanárokkal. A modern 2015-ös trendnek megfelelve, igényesen berendezett és mindmáig jól menedzselt angol nyelviskoláról van szó, Sydney belvárosi elhelyezkedéssel, könnyen megközelíthetően. Gyors fejlődését mi sem jelezte jobban, minthogy tevékenységét évek óta elismeri az ausztrál nyelviskolák egyesülete az ENGLISH Australia. 2011 és 2012-ben a diákok visszajelzései alapján megkapta, a legmagasabb szakmai díjat az angol nyelvoktatás területén, valamint Melbourne-ben is megnyitotta kampuszát.

Az oktatás általában 8-14 fős csoportokban zajlik, délelőtti és esti angol nyelvtanfolyamok foglalhatók, nyelvtudástól függően. A szakképzett anyanyelvi tanárok mindent megtesznek azért, hogy a nyelvtanulás ne csak hasznos legyen, hanem az ausztrál hétköznapokba is bepillantást engedjen. Az iskola sikerének fő titka a kedvezményes tandíjak mellett, a gyakorlatias és teljesítményorientált iskolavezetési szemléletmód. Kurzusaik a teljesen kezdő szinttől a legmagasabb szintig várják a diákokat, rugalmas átjárhatóságot biztosítva. Az általános angol nyelvtanfolyamok mellett, igen népszerűek IELTS és Cambridge nyelvvizsga felkészítő kurzusai is.

Tudod mi a "PRON" óra? A nyelviskola tanárai által kifejlesztett innovatív tanítási módszer ami a "Pronunciation, Repetation, Oral correction, Neural networks" készségek és beszédtechnikák ötvözete. Az üzleti angol, szókincs fejlesztő vagy éppen kiejtés gyakorló pénteki választható modulok között igen népszerű.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákoknak 20 óra/hét részidős munkavállalásra van lehetősége, de az iskola nem szervez munkaközvetítést diákjai számára.

Személyes tapasztalat

Barátságos hangulat, jó társasági élet várja az intézmény diákjait. Ami nekünk nagyon tetszett, a sárga bögrék! Az iskola teával és kávéval vár a szünetekben, reggelente vagy éppen esténként!