Városrész:
Calgary, 7th Avenue
Helyszín:
Az iskola a belváros szívében,egy modern, különálló épületben található a 7th Avenue és a Stephen Avenue között. A Bow folyó partja és az Eau Claire piac pár perc sétára található. Az iskola a C-vonat fő útvonalának közvetlen közelében helyezkedik el. A vonat használata a belvárosban ingyenes. Chinatown és a Prince's Island park szintén a közelben.
Óraszám / hét:
20, 25, 30
Idõszak:
Délelőtt és délután
Csoportlétszám:
max. 14 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Családi elhelyezés vagy diákszálló
Minõség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • General English / Általános angol
  • International Business English / Nemzetközi üzleti angol
  • IELTS Exam Preparation
  • TOEFL Exam Preparation

Az iskoláról

Az intézmény több éves oktatási tapasztalattal egy kanadai iskolalánchoz tartozik, de Toronto és Vancouver mellett, Amerikában Miami-ban is fogad diákokat magát.

A Calgary-i nyelviskola egy magas, modern épületben helyezkedik el. Tágas osztálytermek és hatalmas ablakok jellemzik az iskolát. Az internet használata ingyenes. Az iskola célja mindannak a személyes figyelemnek és egyéni segítségnek a megadása a diákok számára, mely annyira fontos az angol nyelv tanulásánál.

Magasan képzett, tapasztalt, barátságos tanárok segítik a diákokat, akik felismerik az egyéni tanulási igényeket és hatékonyan segítik a minél gyorsabb nyelvi fejlődést.

A tanárok is folyamatosan képzik magukat, hogy minél naprakészebben, érdekfeszítő és élvezetes kurzusokat tartsanak a diákoknak. Az iskola egyik legfőbb célja, hogy az oktatás magas színvonalával versenyképessé tegye programjait a nemzetközi diákok számára.

Személyes tapasztalat

Kellemes, családias hangulat uralkodik az iskolában, a tanárok kedvesek és segítőkészek. Az iskolát egyaránt ajánljuk fiataloknak és 30 felettieknek is, akik családias hangulatú, kisebb létszámú nyelviskolát keresnek.