Városrész:
Vancouver, West Hastings Street
Helyszín:
A Kanadai partneriskolánk Vancouver nyugati részén található, mindössze 15 percre a belvárostól és a helyi nevezetességektől. Az iskola közelében étterem, kávézó és bevásárlóközpont egyaránt megtalálható.
Óraszám / hét:
28, 36, 44
Időszak:
8:45 - 13:50 ( 28 óra )
8:45 - 15:25 ( 36 óra )
8:45 - 17:00 ( 44 óra )
Csoportlétszám:
max. 14 fő / csoport
Minőség:
Választható kurzusok:
  • General English / Általános angol
  • International Business English / Nemzetközi üzleti angol
  • IELTS Preparation / IELTS nemzetközi nyelvvizsgafelkészítő
  • TOEFL preparations / TOEFL nyelvizsgafelkészítő

Az iskoláról

Az iskola Vancouver-ben egy kétszintes modern épületben helyezkedik el, világos tantermekkel, könyvtárral, számítógép szobával és egy kis konyhával felszerelve. Tapasztalt, barátságos tanárok segítik a diákokat, akik felismerik az egyéni tanulási igényeket és hatékonyan segítik a minél gyorsabb nyelvi fejlődést. A tanárok is folyamatosan képzik magukat, hogy minél naprakészebben, érdekfeszítő és élvezetes kurzusokat tartsanak a diákoknak. Az iskola egyik legfőbb célja, hogy nemcsak az oktatás magas színvonalával, hanem az újonnan indított munkaprogramjaival is versenyképessé tegye programjait az oktatási piacon.

Személyes tapasztalat

Talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy Vancouver a világ egyik legszebb és legélhetőbb városa. Nagyon sok mindent tanultam az elmúlt időszakban mind a nyelv és mind az élet területén. Az iskola szép környezetben található, mindössze 15 percre a belvárostól. A tanárok kedvesek, segítőkészek . Ajánlom mindenkinek ezt az iskolát!

K. Anett