Városrész:
Swieqi, Sirk St.
Helyszín:
Központi elhelyezkedés, rengeteg kávézó és kisbolt a közelben.
Óraszám / hét:
20, 30
Csoportlétszám:
8 - 10 fő
Wi-Fi:
Igen
Szállás opciók:
Diáklakások
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK
  • Általános angol
  • Üzleti angol
  • Általános angol - kis csoportos (max. 5 fő)
  • Szülő és gyermek tanfolyam (csak nyáron)
  • Kedvezményes MEC programok 2-12 hétre

Az iskoláról

Az International House nemzetközi nyelviskolalánc csoport tagja Máltán, mely 2001-ben alakult. A máltai nyelviskola St Julian’s közvetlen közelében Swieqi központjában található, kisebb, családias hangulatú iskola, 6 tanteremmel. Télen 30 fő, nyáron 200 fő a diákok száma. Nyári az időszakban további bérelt helyszíneken is folyik az oktatás. A tanárok folyamatosan figyelemmel kísérik a diákok angol nyelvi fejlődését. Szünetekben a nyelviskola hangulatos belső kertjében lehetőség van kávé vagy üdítő elfogyasztására térítés nélkül. Tanítás után a szabadidős programok egy része a kertben, a tetőteraszon, illetve iskolán kívüli kirándulások keretében történik.

A MEC programok lényege a csomagár és tartalmazzák a tandíjat, tankönyvet, szállást két és háromágyas szobában, retúr repülőtéri transzfert és néhány szabadidős programot. Ajánljuk a 18-28 éves korosztálynak egész évben, tavaszi és őszi foglalásoknál még kedvezményesebb árakon.

Személyes tapasztalat

Azon diákoknak ajánljuk, akik szeretik a kisebb, családias jellegű iskolát, a személyes figyelmet. Az ajánlott szállások elsősorban diákházak, apartmanok.